Banjicka Oaza

Idealna prilika za jedan vrtić

Vaš saveznik za funkcionalno projektovanje, vrhunsku izgradnju i prefinjenu estetiku prostora je naša kompanija Zoned, koja je u okviru stambeno-poslovnog objekta Banjička oaza osmislila i opremila idealan prostor za vrtić sa vizijom da baš tu mnogobrojna mala deca stasaju u velike ljude.

 

Mislili smo na sve detalje koji će u 6 soba ponuditi najbolje uslove za svakodnevnu igru, zabavu i učenje za 160 dece. Četiri prostorije smo osmislili tako da u njih mogu stati kreveti za odmor mališana, a preostale dve prostorije za predškolce, iako nemaju krevete, imaju prostor u kome su pripreme za školu lake i zabavne.

 

Svaka prostorija je mali svet za sebe, prilagođen uzrastu za koji je namenjena i oplemenjena mobilijarima koji dočaravaju magiju kojoj samo deca fale da postane stvarna. Tako su u jaslicama delfini, malo starije grupe se upoznaju sa urbanom okolinom i sadržajima pijace, radnje i sličnim zanimljivim sadržajima, a predškolcima će i same prostorije u kojima će biti pomoći da uče slova i brojeve i tako se kroz zabavu spremaju za školu. Naša kreativnost koju smo sa posebnom pažnjom i sa puno ljubavi i promišljanja uložili u ovaj vrtićki prostor vidi se na printovima po vinilskom podu, stolarskim elementima , policama, ormanima, stolovima i ostalim predmetima koji imaju samo jednu ulogu – da olakšaju rad zaposlenima i podstaknu radoznalost i zabavu kod mališana svih uzrasta.

 

500m²

Prostor vrtića

100m²

Igralište

6

Prostorija

3

Kupatila

Kliknite na sliku kako biste je uvećali

Pogledajte našu virtuelnu turu

START JE TAMO GDE SVE KREĆE

Kontaktirajte nas,
Vaš vrtić čeka…