NOVO!

Banjička Oaza predstavlja poslovne prostore

  • Da li biste voleli da vaš posao bude blizu kuća onih za koje ste osmislili proizvod ili uslugu?

 

  • Da li biste voleli da budete svakodnevna stanica na putu od kuće do posla onih koji znaju šta žele (možda baš vas, blizu i uvek) imaju jasan sistem vrednosti i znaju kako da ugode sebi?

 

  • Da li želite da svoju poslovnu viziju ostvarite u prostorijama koje su vizija nekih od najboljih stručnjaka za stvaranje luksuza koji od potrošenog novca prave investiciju koja vraća i uvećava uloženo?

 

Ili vam jednostavno treba mesto za inspiraciju i stvaranje jakog pobedničkog tima koji će za prostor vezati energiju koja donosi kapital. Šta god da je slučaj – mi smo rešenje!

Banjička oaza je mesto za one odlučne, uspešne ili spremne da uspeh postignu, sofisticirane, profesionalne, iskusne ljude. Ako se prepoznajete u ovom opisu, vaš posao ne može da čeka novu priliku.

 

Pravo je vreme da iskoristite ovu i svoj biznis započnete ili preselite u naš kompleks koji je ne samo najbolje mesto za miran život nadomak urbane magije koju u Beogradu volimo, već i mesto na kome posao cveta i ima potencijal od prvog dana. Kako? Tako što su naši stanari navikli na najbolje, a vi ćete im to u novom prostoru od 25 do 45m², po ceni od 2.000€ po kvadratu, i ponuditi.

2000€

po kvadratu. U cenu nije uključen PDV.

Uspeh nema cenu!

 

Naš je u tome što znamo kako da napravimo dom i od domova uspešno poslovanje koje traje i raste već 20 godina. Vredi nas poslušati, zar ne? Posetite nas na adresi Bulevar Oslobodjenja 227 ili telefonom zakažite obilazak mesta na kome ćete dobiti priliku za novi i bolji početak koji najavljuje samo jedno – uspeh.

Banjicka Oaza

Idealna prilika i za jedan vrtić

Vaš saveznik za funkcionalno projektovanje, vrhunsku izgradnju i prefinjenu estetiku prostora je naša kompanija Zoned, koja je u okviru stambeno-poslovnog objekta Banjička oaza osmislila i opremila idealan prostor za vrtić sa vizijom da baš tu mnogobrojna mala deca stasaju u velike ljude.

 

Mislili smo na sve detalje koji će u 6 soba ponuditi najbolje uslove za svakodnevnu igru, zabavu i učenje za 160 dece. Četiri prostorije smo osmislili tako da u njih mogu stati kreveti za odmor mališana, a preostale dve prostorije za predškolce, iako nemaju krevete, imaju prostor u kome su pripreme za školu lake i zabavne.

 

Svaka prostorija je mali svet za sebe, prilagođen uzrastu za koji je namenjena i oplemenjena mobilijarima koji dočaravaju magiju kojoj samo deca fale da postane stvarna. Tako su u jaslicama delfini, malo starije grupe se upoznaju sa urbanom okolinom i sadržajima pijace, radnje i sličnim zanimljivim sadržajima, a predškolcima će i same prostorije u kojima će biti pomoći da uče slova i brojeve i tako se kroz zabavu spremaju za školu. Naša kreativnost koju smo sa posebnom pažnjom i sa puno ljubavi i promišljanja uložili u ovaj vrtićki prostor vidi se na printovima po vinilskom podu, stolarskim elementima , policama, ormanima, stolovima i ostalim predmetima koji imaju samo jednu ulogu – da olakšaju rad zaposlenima i podstaknu radoznalost i zabavu kod mališana svih uzrasta.

 

500m²

Prostor vrtića

100m²

Igralište

6

Prostorija

3

Kupatila

Kliknite na sliku kako biste je uvećali

Pogledajte našu virtuelnu turu

START JE TAMO GDE SVE KREĆE

Kontaktirajte nas,
Vaš office čeka…