Banjička Oaza predstavlja poslovne prostore

  • Da li biste voleli da vaš posao bude blizu kuća onih za koje ste osmislili proizvod ili uslugu?

 

  • Da li biste voleli da budete svakodnevna stanica na putu od kuće do posla onih koji znaju šta žele (možda baš vas, blizu i uvek) imaju jasan sistem vrednosti i znaju kako da ugode sebi?

 

  • Da li želite da svoju poslovnu viziju ostvarite u prostorijama koje su vizija nekih od najboljih stručnjaka za stvaranje luksuza koji od potrošenog novca prave investiciju koja vraća i uvećava uloženo?

 

Ili vam jednostavno treba mesto za inspiraciju i stvaranje jakog pobedničkog tima koji će za prostor vezati energiju koja donosi kapital. Šta god da je slučaj – mi smo rešenje!

Banjička oaza je mesto za one odlučne, uspešne ili spremne da uspeh postignu, sofisticirane, profesionalne, iskusne ljude. Ako se prepoznajete u ovom opisu, vaš posao ne može da čeka novu priliku.

 

Pravo je vreme da iskoristite ovu i svoj biznis započnete ili preselite u naš kompleks koji je ne samo najbolje mesto za miran život nadomak urbane magije koju u Beogradu volimo, već i mesto na kome posao cveta i ima potencijal od prvog dana. Kako? Tako što su naši stanari navikli na najbolje, a vi ćete im to u novom prostoru od 25 do 45m², po ceni od 2.000€ po kvadratu, i ponuditi.

START JE TAMO GDE SVE KREĆE

Kontaktirajte nas,
Vaš office čeka…