Zoned Grupacija prodaje / izdaje poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji  u Novom Sadu, pored auto puta E75 (Subotica-Novi Sad-Beograd).

Zgrada je u skladu sa najvišim gradjevinskim standardima i nezvanično važi za poslovnu kapiju Novog Sada.

Privredno društvo “MGM COMPANY” doo, iz Novog Sada, posluje u okviru ZONED GRUPACIJE koja je u oblasti gradjevine na našem tržištu prisutna više od 20 godina i poznata po kvalitetu i stabilnosti poslovanja. Ovim putem želimo da Vam prezentujemo i ponudimo zakup ili kupovinu Poslovnog objekta u Novom Sadu, na adresi Temerinski put 50.

4.301m²

Ukupna površina

299m²

Površina garaže

Kliknite na sliku kako biste je uvećali

 Ceo kompleks se sastoji iz tri dela

Ukupna površina predmetne nekretnine je 4.301 m2, garaža u površini od 299 m2. Središnji deo je predmet zakupa/prodaje, a druga dva dela sačinjavaju veliki hipermarket RODA, koji je ujedno i najveći na područiju Vojvodine i pivara. Od dana kada je objekat sagradjen i pušten u funkciju, interesovanje gradjana Novog Sada i okoline je ostalo konstantno kroz vreme, a poseta ovom kompleksu postala je navika svih gradjana ove regije.

Poslovni objekat je smešten pored autoputa E-75 (Subotica-Novi Sad-Beograd). Deo grada gde se nalazi poslovni objekat odlično je povezan sa svim delovima Novog Sada, tako da se lako dolazi direktnim autobuskim linijama, kao i ličnim prevoznim sredstvima.

 

Prilaz objektu je izuzetno isplaniran, sa više stotina parking mesta kako za putničke automobile, tako i za teretni program. Unutrašnjost objekta je u izvornom stanju stoga pruža velike mogućnosti prilikom uredjenja prostora budućem zakupcu ili vlasniku istog shodno potrebama. Sve je montažnog karaktera i lako se prilagodjava novim potrebama.

Za prodaju ili iznajmljivanje

Kontaktirajte nas za

poslovni prostor